maanantai 1. lokakuuta 2012

Kuvat kertovat kaiken

Minkälaisen kuvan haluat antaa itsestäsi muille? Kuvat mitä itsestäsi julkaiset netissä, määrää tuntemattomien mielipiteen sinusta. Miksi siis esitellä tissejään tai persettään muille? Joskus näkee eri nettiyhteisöissä varsinki naisilla/tytöillä liian yliampuvia vaatteita. Tekevätkö he tuon kaiken vain miesten vuoksi? Missä on itsekunnioitus ja -arvostus? Kaikki ovat kauniita omalla tavallaan, aivan luonnollisina, miksi siis pilata luonnonkauneutta!
 
Itsekunnioitus kasvaa iän myötä, niin kuin ihminen itsekkin. Jokaisella on vaiheita jolloin peilistä ei näe muuta kuin vikoja, mutta hyviä hetkiä ei saa unohtaa! Aina pitäisi osata ajatella jotain positivista itsestään ja ulkonäöstään, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Persoonallinen pukeutuminen ja oman itsensä ilmaiseminen vaattein, on tässä yhteiskunnassa hankalaa, helpoin reitti on vain kulkea massan mukana. Itselläni itseni etsiminen, oman tyylin löytäminen ja sen hyväksyminen on vienyt aikaa. Aina voi kokeilla ja vaihtaa jos ei tunnu omalta.Tässä muutamia otoksia eri vaiheista:

7:lk-9:lk
kolmen vuoden muutos

8:lk, käytin mieluummin löysiä ja rentoja vaatteita

8:lk, oppisin meikkaamaan ja niinpä
meni hieman yli...
8:lk, angstinen teinivaihe

12 kommenttia:

  1. Just hyvä teksti, toi pitäis ain muistaa! =) Oot muute tosi nätti! =)

    VastaaPoista
  2. ja muuten, millä fontilla oikee kirjotat näitä tekstejä? =) Ite halusin mun blogissaki löytää jonkun kivan fontin. :D
    Mun blogi: http://kuvaus-ainojasofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. entä jos ihmiset tykkää esitellä tissejä ja peppuaan? sitä paitsi mun mielest siinä ei oo mitää luonnollisuuden pilaamista, paitsi tietty jos on silikonia.. joo rajansa kaikella mut you know

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ps mä en ainakaa tee sitä miehii varten
      pps en tarkota tätä pahalla, oma mielipiteeni vaan

      Poista
    2. Juu tottakai jokainen saa olla sellainen kuin haluaa. Enemmän tässä yritin saada miehiä tajuamaan, että naiset ovat kauniita luonnollisinakin :)

      Poista
  4. Kaikil tytöil on ollu 8 luokal tuo saatanan teiniangstivaihe :D Mikä siinä viehätti sillon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varsinkin siinä vaiheessa on murrosikä parhaimmillaan ja mielialat vaihtelee nopeasti. Joskus pienikin asia saattaa johtaa angstikauteen.

      Poista
  5. toi muutos 7 luokast 9 luokkaan on suorastaan hämmästyttävä

    VastaaPoista
  6. OMG, vähäks kiva blogi sulla! En tienny ollenkaan et pidät mitään tällasta :DD ja hyvä teksti ja kuvat muute!

    T. Noora (jos tiedät ketä tarkoitan ;D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tiiän ;) Ja kiitos paljon, oon tätä jo jonkin aikaa pitäny :)

      Poista
  7. Se on totta että se kuva minkä joku laittaa luo tietyn mielikuvan henkilöstä, ja jos se on niitä ns "herutus" kuvia niin se mielikuvasta ei tule parasmahdollinen. Itse en pidä naisista jotka käyttävät paljon meikkiä, juurikin sen takia että näyttävät paremmilta omina itseinään kuin jos meikkaa massan mukaan.

    En tiedä oliko tässä mitään järkeä :D toivottavasti joku älyää pointtini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ymmärrän! On mukava tietää, että täällä mailmassa on vielä tuollaisia miehiä :) Kijoitukseni idea juuri onkin se, että jokainen on luonnollisena kakkein kauneimmillaan.

      Poista