tiistai 16. heinäkuuta 2013

Huorat ja gigolot hoi!


Eikö seurustelu tarkoittakkin sitä, että ollaan vain yhden kanssa? Miksi sitä eivät kaikki ymmärrä? Joillakin on vain pakkomielle omistaa monta yhtä aikaa, ettei vain koskaan tulisi yksinäistä. Mutta loppujen lopuksi pettäjä jää aivan yksin, koska maailma on pieni ja juttu leviää aina. Eihän kukaan halua ottaa kumppanikseen sellaista kiertokalua?!

Toisaalta ei pettäjääkään voi ainostaan syyttää, koska hommaan tarvitaan aina kaksi. Jos pettäjän seuralainen tietää pettäjän seurustelevan on hän yhtälailla syyllinen asiaan. Vain tyhmä sotkeutuu toisten parisuhteeseen ja pilaa sen. Ja tämän jälkeen ei mitkään anteeksi pyynnöt paljon vaikuta, sillä tehty mikä tehty.

Oma näkökantani asiaan on, että kerran pettäjä aina pettäjä. Miten pystyisit luottamaan sen jälkeen toiseen niin paljon, ettet pelkäisi hänen pettävän uudestaan vaikka jollain lomamatkalla. Tai jos tiedät, että tämä henkilö on pettänyt entisessä suhteessaan, miten luulet olevasi niin erityinen ettei hän voi pettäisi sinuakin!






5 kommenttia:

  1. Tä on kyllä tosi asiallinen!

    VastaaPoista
  2. Eikö kukaan ansaitse toista mahdollisuutta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minun mielestä asia menee niin, että jos toisesta välittää tarpeeksi paljon ei edes yhtä hairahdusta tule! Ja jos tulee niin luottamus kärsii liikaa, eikä suhdetta pysty jatkamaan samalla tavalla kuin ennen.

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. oot niiin oikeessa!!
    postaa lisääää edellisest postauksest onn iha liikaa aikaa!

    VastaaPoista