sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Be yourself

Useat ihmiset muuttavat luonnettaan ja käytöstapoja eri ihmisten seurassa. Mistä tämä johtuu, kun ei pysty olemaan kokoajan tai ollenkan oma itsensä? Johtuuko tämä pelosta, etteivät muut hyväksyisi sinua omana itsenäsi?

Monet kertovat positiivisina puolina itsestään, että on oma itsensä, eikä välitä muiden mielipiteistä. Mutta kukaan ei voi sanoa, etteikö olisi joskus ajatellut muiden ajatuksia itsestään ja muuttanut käytöstään pikkuisen sen mukaan. Jos haluaisit tehdä vaikutuksen seurustelukumppanisi vanhempiin, tuskin puhuisit heille samalla tavalla kuin kavereillesi.

On kuitenkin tärkeää ainakin yrittää erottua joukosta omilla ajatuksillaan, pukeutumisellaan tai kiinnostuksenkohteillaan! Miksi olla kuin muut, koska sinä olet sinä! Jos maailma olisi täynnä eri persoonia, olisivat ihmiset paljon avarakatseisempia ja suvaitsevaisempia.

Älä välitä muiden ajatuksista,
vaatteista tai
elämästä
vaan ole sinä,
koska jokainen on luotu erillaiseksi,
eikä toistensa kopioksi!

8 kommenttia:

  1. Sofia, ootko sä itse tossa kuvassa?
    -Jani

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis kuva! :)
    Jani

    VastaaPoista
  3. kiva kuva:) ps.tykkään sust

    VastaaPoista
  4. Tosi kaunista ja viisasta tekstiä. Itse olen ainakin turhan ankara itselleni ja mietin miksi tein/sanoin tämän henkilön edessä näin, enkä jotenkin toisin ja asia jää kauan vaivaamaan. Kaveri porukassa varsinkin vaikea valita mitään puolia, koska "Kaikkien Miellyttäjä" - luonne taistelee vastaan. On muutamia kertoja ihmiset käyttäneet luonnettani hyväksi ja tietenkin näistä jää syyttämään itseään, vaikka oma syy se ei missään nimessä ole. Ihmiset vain osaavat olla välillä kusipäitä ja käyttävät hyväksi.
    Erittäin upea blogi, jatka postausta kun mieli tekee. :)

    VastaaPoista
  5. Oi kiitos paljon, ja tuo on todella harmi, että ihmiset ovat niin julmia toisillensa ja käyttävät vain hyväksi :/

    VastaaPoista